ASSEMBLEA GENERAL I CELEBRACIÓ DE SANTA EULALIA

2016_02_14_Santa Eulalia i visita msr Amfilohije (4) recortadaEl  dia 13 de febrer de 2016 va tenir lloc, en els locals de la parròquia de la Protecció de la Mare de Déu de Barcelona l’Assemblea anual de la nostra Església, amb participació dels representants de totes les parròquies de l’Església, dirigida pel Vicari General, m. r. p. Joan García, (en aquesta ocasió el nostre bisbe no va poder estar present per estar acompanyant al nostre patriarca, msr. Irenej, en un viatge a Austràlia) en la qual es van tractar els diferents aspectes de la vida de les parròquies.

Aquest any  vam tenir l’honor de rebre la visita de Msr. Amphilojie, metropolita de Montenegro i del Litoral i Arquebisbe de Cetinje, que va venir acompanyat de diversos sacerdots.

També rebem la visita d’un grup de fidels de la parròquia de Varsòvia, amb el seu rector, el p. Henryk Paprocki.

Es va celebrar també, amb diversos actes,  la festivitat de santa Eulalia, patrona de l’Associació de laics Santa Eulàlia i co-patrona de la ciutat de Barcelona.

Així el dijous, 11, p. Henryk va pronunciar una conferència titulada “Teologia de la Imatge”. L’endemà va ser Msr. Amhilojie qui  va donar una conferència amb el tema “Teologia de la Llum”.

El dissabte 15, es va celebrar l’Assemblea anul de l’Església. A la tarda es van celebrar Vespres i després d’aquestes, l’Associació santa Eulalia va oferir un refrigeri als assistents, en memòria de santa Eulàlia. El diumenge es va celebrar la Divina Litúrgia de pontifical i després va tenir lloc el ja tradicional menjar comunitari en un restaurant de la ciutat.
Es poden  veure algunes fotos de la celebració aquí.