Alacant 04/12/2015 – Visita pastoral del Bisbe Mgr. Luka

Visita pastoral del Bisbe Mgr. Luka

4,5 i 6 de Desembre 2015

Parròquia dels Sants Nicolau i l’Apòstol Andreu /Alacant

El bisbe Luka visità la parròquia d’Alacant, dels Sants Nicolau i de l’Apòstol Andreu. En la celebració litúrgica assistí l’Arxipreste Joan, el Rv. P. Richard de la parròquia de Benitatxell i el P. Jaroslav de la parròquia ortodoxa russa que es troba a Torrevella, de Novak Bilic, secretari del bisbe i de la matushka Maria Rosa de Barcelona.

En aquesta parròquia la presència dels nens i nenes es fa molt evident, – no és per casualitat que la parròquia estigui dedicada a Sant Nicolau, protector dels infants, juntament amb Sant Andreu-.  Els nens són els primers en rebre el bisbe, a l’entrada de l’església, juntament amb el rector, el Rv. P. Nicolás, oferint-li el pa de la festa i unes flors. Alguns d’ells van vestits amb la vestimenta típica del seu país. Tot seguit es celebrà l’Ofici de Vespres, el dissabte 5 de desembre.

image005 image004 image003 image002

Diumenge 6 de desembre

Les campanes anuncien la entrada del Bisbe a l’església. És la celebració Litúrgica que commemora els Sants Patrons. L’església és plena de fidels i els cants en vàries llengües ressonen en el temple.

Es celebra la Slava de la Parròquia i al final mentre que el Rev. P. Nicolás fa la homilia sobre l’Evangeli d’aquest diumenge, tots els nens i nenes asseguts al seu entorn escolten atentament…  Sant Nicolau vetlla per ells!

Per molt anys, P. Nicolás!

image009 image008 image011 image010

Mentre Monsenyor Luka beneeix els fidels, tots ells s’atansen per a venerar les santes relíquies.