Conferència 16/12/2015 – L’acció gratuïta de Déu en la persona i missió de Maria

L’ACCIÓ GRATUÏTA DE DÉU EN LA PERSONA I MISSIÓ DE MARIA

com ens interpel.la?

a càrrec de Sor Maria Isabel Espinosa, salesiana

Dimecres 16 de desembre 2015 a les 19:45h. Església Ortodoxa – Carrer Aragó,181 – Barcelona – Tel 659 444 764

bogorodica_01Maria Isabel Espinosa, filla de Maria Auxiliadora (salesiana) des de 1956, en aquesta ocasió, ens parlarà d’aquest Temps de Preparació al Nadal, sobre la figura de Maria de Natzaret i en l’acció gratuïta de Déu en la seva persona i missió, sense deixar-nos de preguntar, com ens interpel.la a tots i a cadascú de nosaltres?.

Sor Maria Isabel Espinosa és Llicenciada en Filosofia i Lletres (secció Filologia Clàssica) i Filologia Català, Diplomada en Teologia i Catequètica. Professora de Religió, Filosofia, Català, Castellà, Llatí i Grec. Fundadora de l’Escola de Joves Catequistes i posteriorment de l’Escola Diocesana d’Espanya. Puntualment ha impartit cursets de Formació Teològica i Didàctica de la Religió a diversos llocs: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Ramón Llull, Universitat de Lleida.

Des de ben joveneta havia fet voluntariat en els barris marginals. Actualment dedica les tardes. Segons les seves pròpies paraules: “Per a mi és una gran riquesa educar-me i educar en el diàleg intercultural i interreligiós. A Eukemene, barri del Raval, formem una gran família. Atenem persones de 39 països diferents”. No només es dedica a fer classes en català, sinó a compartir els seus interrogants religiosos i culturals i a ocupar-se dels seus problemes de manca de papers, de feina, etc.